Cool to be kind?

wristbands

Chiar daca nu-s eu omul care sa alerge din adapost in adapost dupa catelusi si pisici si nici n-am un animal in casa… nu pot sa spun NU unei initiative foarte simpatice.

Bratarile “Cool to be kind” sunt niste bratari de silicon care poarta mesajul de suport pentru multe dintre centrele de adapost pentru prietenii patrupezi, asa cum este si ONG-ul Red Panda Romania din Bucuresti.

Unde mai pui ca bratarile costa doar 13RON si toti banii stransi sunt folositi pentru ingrijirea cainilor, pisicilor, cailor si magarilor din centre din intreaga lume.
Este fantastic cum vedete din toata lumea au ajuns sa poarte aceste bratari colorate care spun un lucru atat de simplu.

Si acum revelatia: daca te-a cotropit singuratatea, daca vrei sa te mai astepte cineva acasa si mai ales daca ai si timp sa-ti oferi grija si iubirea, atunci alege sa adopti un animal din centrele de adapost.

Si un alt mesaj: inafara de canise si pet-shop-uri, este ilegal sa se ceara bani pentru “maidanezi”, chiar si acel “1 leu sa fie sanatos”. Asa ca daca cineva va cere bani, mai bine treceti pe la centrele din orasele voastre.

Anthony Head & Sarah Fisher (pe el s-ar putea sa-l cunoasteti, e actor) sunt cei care au dat startul acestui concept si cei care fac awareness pentru cauza animalelor neglijate. Mai mult, ei au transformat o ferma intr-un adapost imens pentru tot felul de patrupezi (de asta am spus cai si magari).

Vestea proasta: Bratarile s-au vandut toate!
Vestea buna: puteti da like aici  si aici si o sa fiti la curent cu ce se va intampla si cand mai aduc.

Eu mi-am luat deja 😀

photo

UPDATE1: cine n-a redirectionat cei 2% din impozitul pe venit, o poate face pentru prietenii patrupezi. Gasiti aici formularul deja completat.

UPDATE2: daca vreti sa ajutati un animalut dar nu aveti unde sa-l tineti, exista adoptia la distanta. Gasiti mai multe aici.