Proiectul casa: Ep. 3 – Un neam de porci!

 

pigs

Dupa ce mobila de baie a aratat perfect dar avea alte culori;
Dupa ce am numarat toate prizele din casa si mi-a dat cu virgula;
Dupa ce am cumparat o canapea care s-ar putea sa fie mai mare decat e cazul… A venit vremea lustrelor, plafonierelor si altor jucarii de genul.

Nu-i lucru usor si, in incercarea disperata de a gasi ceea ce caut (ce caut?!), am avut o noua revelatie: suntem un neam de porci.

Provoc pe oricine sa imi spuna cum arata corpurile de iluminat de pe tavanul unei case in care a fost…
DA! NIMENI NU SE UITA-N SUS!

Si de aici incepe circul.
Acum 7 ani cand am luat primele corpuri de iluminat, nu mai stiu cum a fost… acum a fost crunt. Pentru ca habar n-aveam cum as fi vrut sa fie lucrurile in casa si pentru ca mi-am dat seama ca nu ma uit niciodata in sus (becurile sunt acolo, by default) uite cum m-am plimbat cateva zile bune prin tot Bucurestiul.

Average people problems: cand n-ai bani de lux dar ai destui incat sa nu iei ultimile jafuri.
Ne plangem ca n-avem patura de mijloc, ei bine nici produse pentru patura asta n-avem. Ori imi vand la Lizeanu un rinichi si-mi cumpar “corpuri de iluminat arhitecturale” (adica niste lustre cu fite) ori imi pot cumpara linistit un bax de corpuri cu zorzoane, inimi, fluturi, cristale de plastic…

Decent si de bun simt (si nici din tot felul de hartii) am gasit intr-un final la Kika đŸ˜€ de unde am riscat sa nu ma mai intorc (nu vine niciun taxi acolo).

Pana imi fac si bucataria, ma mandresc ca, porc fiind, o sa spun “vezi ce frumoase sunt lustrele mele?”

Sursa foto: http://1funny.com