Unde se duc femeile, cand se duc?

Ca un celibatar ce ma aflu, am si eu o groaza de intrebari: despre viata, despre lucruri despre… femei.

Dupa ce m-am lamurit de ce superglue nu lipeste si interiorul ambalajului, am zis ca mai sunt totusi o groaza de intrebari pe care ar putea un om sa le puna (de exemplu eu nu inteleg cum stie un ceas automat ce zi este :))) dar asta e o alta discutie).

Bineinteles, femeia, acest personaj misterios, naste si ea o serie de intrebari. De la “de ce si ce fac femeile 2 cate 2 in baie?” pana la “de ce femeile spun mereu ca nu vor cadouri dar se supara cand uiti nu stiu ce aniversare”, sunt o groaza de intrebari pe care as vrea sa le pun femeilor.

De exemplu… Unde se duc femeile, cand se duc si stau cu orele?

Mi-am luat inima in dinti si am trecut la investigatii. Am gasit!!!

Femeile se duc la Maison Paris – sau in fine, o sa se duca de acum inainte. Un nou salon de manichiura si pedichiura a aparut in Bucuresti. Ca sa nu mai vorbesc ca-i fix pe langa Dorobanti – mai exact Str. Constantin Aricescu nr. 18, noul Salon Maison Paris este exact ca budoarul unei printese.

Este perfect decorat si promite serivicii de calitate (pentru care pot sa si garantez :P), folosind produse din gamele brandurilor importante precum Melkior, Cuccio, Ciaté sau O.P.I. Maison Paris s-a deschis oficial vineri si deja lumea incepe sa-i calce pragul. Pana nu va hotarati sa sunati pentru o prima programare, puteti sa-i vizitati pe Facebook aici.

Ce sa mai… iaca niste poze care o sa faca pe toate doamnele si domnisoarele sa spuna “awwwwwww”.

maison

PS: domnii pot ajunge si ei (dupa un paravan, sa nu le fie rusine). Pana la urma, meritam si noi un cupcake. 😀