(P) Love, Love, Love…

Dupa cum stiti deja, mi-am pus straie de Dinozaur si am iesit la agatat.

Si-am agatat… o zebra minunata care m-a ametit de tot (intai de la dungi apoi cu personalitatea ei). Noroc cu costumele ca altfel istoria nu ne-ar fi permis acest date romantic si oricum mi-ar fi fost super frica de meteoriti.

Asa ca, pam pam… iaca date-ul nostru.

1 (1)

Totul a inceput destul de stangaci. Eu pe-o craca, ea pe alta. De fapt eram pe aceeasi banca doar ca nu prea ne apropriam.
PS: n-o bat, incerc doar sa o imbratisez (give this Dino a chance!). Si-am imbratisat-o… noroc ca era un parc prin imprjurimi si am reusit sa sparg gheata cu alte activitati… mature.

1 (5)

1 (4)

Dupa ce am speriat/bucurat toti copii din parc (deh, nu-i putina treaba sa vezi o zebra cu un dinozaur intr-un balansoar), am plecat spre un loc mai cald. Ca-mi intepenisera si solzii pe mine de cat de frig era afara.

1 (2)1 (6)1 (7)

Si am baut una, doua, trei cafele, ciocolate calde, cappuccino si in fine… alte lucruri; cat sa se descoase limbile si sa incepem sa ne cunoastem mai bine. Zebra asta chiar mi-a aprins calcaiele (ca nu-s varu’ dragon sa-mi aprinda narile).

Noaptea a continuat… frumos, ca de Dragobete šŸ˜€ dar nu pot sa va spun mai mult… i don’t kiss and tell!
Ce va mai putem arata e fix ultima poza šŸ˜€ selfie-ul!

1 (9)

Daca si voi sunteti putin CRAZY si vreti date-uri nebunesti, in sfarsit a venit in Romania conceptulĀ Kigurumi! Adica niste super costume foarte moi si pufoase pe care le puteti purta nu doar in casa, ci si la petreceri si unde mai vreti voi (chiar si pe partie, ca am vazut cativa).Ā E fun si atrageti multe priviri, iar acum puteti sa va cumparati propriul costum deĀ aici.

Si ca sa nu ramaneti doar cu privitul,Kigurumi are unĀ concursĀ pentru voiĀ aici. Asa ca daca ati avut un date cu jumatatea mai noua sau mai veche, sariti cu o poza pe pagina de Facebook si puteti castiga premii traznite.
AuĀ pagina de FacebookĀ asa ca puteti sa va uitati la modele si sa prindeti curaj sa le purtati!

 

Comments

  1. […] Suna telefonul si ecranul se aprinde pe ritmuri energice. Scria cu litere mari, clare: “Dino”. […]