Smart (sau) Stupid Sex

Inca nu mi-e clar daca oamenii chiar sunt lipsiti de imaginatie sau daca doar altii au prea multa, dar nu inteleg de ce Dumnezeu cineva vrea sa download-eze aplicatii mobile pentru sau cu sex. Adica nah, sunt eu celibatar dar nu m-am gandit sa caut prin store-uri asa ceva.

Pana la urma, daca ai invatat tu cam care-i treaba cu sexul, n-ar trebui sa stii si ce sa faci cu el? :)))
Pana una alta, de la stupid la macar interesant, Mashable a facut un top cu 10 aplicatii mobile care-ti vor pune pe jar viata sexuala. Bine, daca stai intr-o aplicatie sa faci sex, nu-i prea greu s-o pui pe jar (s-o prajesti bine, s-o arunci la gunoi). Pentru ca unele mi se par total stupide, insir aici doar 3 la care am citit toata descrierea :).

1.  Dirty Games
dirty2
Adevar sau Provocare in varianta porno-sexi. De fapt, aplicatia iti da tot felul de idei nice si interesante despre adevaruri sau provocari pentru o petrecere intre prieteni. Este interesanta si merita incercata daca ai o gasca cool.

2. Sexy Vibes
sexy-vibes-vibrator-remote-android-apps-on-google-play
Asta imi place ca m-a facut sa rad. Pana la urma, telefonul are vibratii :)) asa ca de ce sa nu le folosim. Si in loc s-o pui pe mama sa te sune de vreo 3-4-5…oh!…6 ori mai bine folosesti aplicatia asta. Macar e funny.Ah si are si viteza “masina de spalat” (aici chiar am ras!).

3. SexDrive
sex-drive-for-iphone-ipod-touch-and-ipad-on-the-itunes-app-store
Daca nu ai gasit numarul unei vrajitoare prin ziare care sa “te curete de iportentie” asta e varianta mobila. Aplicatia zice ca produce nu stiu ce sunete care iti cresc libidoul pana-n tavan. E amuzant macar sa te gandesti la asta, mai mult decat s-o icerci.

Si ca-n bancul cu motanul castrat, acum te intreb “nu ti-e ciuda ca ti-ai luat iOS? Dupa cum stiti, iOS-ul este parca scos din Biblie si nu accepta unele aplicatii “deocheate”. Unele mai apar si prin Apple Store asa ca rapid la download. Restul aplictiilor le gasiti aici.