That moment when… cosmarul

Exista multe fobii pe lumea asta, la fel si tratamente. Daca ti-e frica de intuneric, iti pui o lampa de veghe, daca ti-e frica de pasari (exista!) iti cumperi un papagal… daca ti-e frica de caini, iti iei caine te stresezi maxim toata viata ta si nu intri in scara blocului decat dupa ce toti vecinii cu patrupezi au ajuns in lift (true story).

Ei bine, mai exista o frica… de fapt un cosmar care incepe brusc de cele mai multe ori si care, la fel ca ciupercile, se arata cand e deja prea tarziu!

PERIUTA DE DINTI
Cosmarul vietii de celibatar. Periuta de dinti (nu a ta) este un trigger, asa cum daca vezi o pana te gandesti ca e si o gaina pe undeva pe acolo. Periuta nu bate la usa, nu isi anunta venirea si nu intreaba respectuos pe celelalte periute, aparate de ras si alte ustensile, daca poate si ea sa stea acolo.

Cauze:
Cateva nopti/momente impartite cu aceeasi persoana. That moment when… te simti destul de confortabil sa-i spui cate ceva si despre familia ta, despre ce faci tu si planurile tale.

Inceputul:
Te trezesti dimineata de dupa, ajungi in baie ca tot omu’, te speli pe dinti si (sunet din Pshyco!) e acolo. Zambeste cu toti perii la tine, roz sau albastra (dupa caz). Te uiti lung la ea, in timp ce incerci sa-ti amintesti cand si de ce ai cumparat-o. N-ai cumparat-o tu!

Cum sa scapi de cosmar:
Nu exista. There, exista doar o mare cearta, sau daca ai destul noroc doar o privire dezamagita atunci cand o gaseste in cosul de gunoi (daca esti chiar mitocan) sau pur si simplu n-o mai gaseste data viitoare (asa mai pe eleganta).

PERIUTA DE DINTI este un cosmar. Mai ales pentru faptul ca nu anunta cand apare.
Daca ai primi o notificare cu 24h inainte (macar) de tipul “Vezi ca maine imi voi lasa periuta de dinti la tine” parca lucrurile n-ar mai sta asa de amenintator. Te pregatesti psihic sau macar ai timp sa te asiguri ca nu va mai exista “maine”.

Dar cand ea apare in zorii diminetii, brusc, fara sa bata la usa… (sunet din Psycho) te simti suuuuuper amenintat (deja ai cedat o perna, juma’ de pat… nah prea multe lucruri).

Sub sloganul SUBCONSTIENT, fuck off! ma culc la loc sperand sa visez ceva mai frumos :).

(sursa foto: 2.bp.blogspot.com)