Tipuri de relatii: Relatiile +/-

Cine zice ala este!

Am zis, deci sa nu fie discutii. Daca-s eu celibatar si altii nu-s :) m-am hotarat sa incep sa fac niste liste despre tipurile de relatie. Si da, sunt multe… prea multe pentru mine, un biet om, o a 5a roata de la caruta, care le-a tot vazut prin fata ochilor. Asa ca, le inventariez incepand de astazi si fac si o noua categorie minunata pentru ele :)

Prima lista: Relatiile +/- (si un mic bonus ce celibatar rautacios)

EA +/ EL – 
Probabil cel mai intalnit tip de relatie (doamnelor, sa ne linistim), este relatia in care ea trage ca nebuna si el doarme ca porcu’. Relatia aia in care el e “whatever” si ea pune cu lipici poze in viitorul album de nunta. Relatiile astea apar de obicei, dupa cum le este cazul, atunci cand le si cauti. Daca atunci cand domnisoara se indragosteste, deja se vede alegandu-si rochia de mireasa, atunci logic… ca el a). fuge, b). accepta ca n-are ce face.

Rrelatiile dureaza fix cat o statie de metrou (asta daca ea nu-l transforma pe el (never!) si se lasa cu plansete, filme dramatice si poze rupte.  Partea buna e ca la urmatorul colt de strada, ea va intalni un alt nefericit care trebuie sa-i suporte fanteziile de maritis.
Cum sa-i faci cu capul? Cand va vedeti, adu cu tine noul numar al revistei Miresici sau arata-le repede cele mai recente poze de la o nunta (pot fi luate si de pe google). 

EA – / EL + 
Numita popular – pampalau’ dupa coada ei, relatia asta este cea mai profitabila pentru o tipa (si pentru el ca probabil nu se uita nici dracu’ la el). El este de obicei tipul a). timid, b). prea timid, c). baiatu’ lu’ mama si nu poate intelege de ce ea, la 20 si-un pic de ani nu vrea o familie cu 3 copii si o casa cu veranda. Este relatia in care ea, daca se prinde de miscare, poate ajunge regina. Trebuie doar sa-si dea seama ce facea mama lui, sa faca si ea si sa ceara apoi chestii. Simplu! Aici se lasa grav cu baute, prea multe baute si multe statusuri pe Facebook despre care stim toti ca fac deliciul publicului.
Cum sa-i faci cu capul? Intreab-o pe ea daca-si doreste copii. Mereu, de cat mai multe ori. 

EA + / EL +
Relatia ideala! Amandoi trag la acelasi jug si sunt gata sa-si ia viata in maini. Bine, asta daca +urile alea nu sunt excesive. In cazul asta relatia se transforma in “noi” (noi mergem, noi mancam, noi dormim, noi vrem). Cazul asta (nu atat de) extrem este cel mai greu de suportat in exterior. Bine mai putin de catre parintii, bunicii si matusile lor care spun in cor “uite-i micutii cum se iubesc ei cu foc!”. Relatia se sfarseste cu o frumoasa nunta, sau cu un mare divort in care amandoi trec pe “-” si se urasc pana la moarte. The end!
Cum sa-i faci cu capul? Inventeaza exemple de alte cupluri care fac ceva ce unul dintre ei tocmai n-au facut. De exemplu, el nu i-a luat partea intr-o discutie? Aminteste-ti de bunicii tai care sunt casatoriti de prea multi ani si cum se sustin mereu unul pe celelalt. 

EA – / El –
Si… preferata mea. Cea mai tare relatie. Incepe cu o amicitie sau cu un “whatever” din ambele parti, nu are niciun DDL si nicio miza bine asezata. Amandoi sunt relaxati si nu fac un mare caz din relatia lor. Se poarta firesc, nu se tin de mana non-stop sa nu se piarda, Sunt cei mai buni prieteni si se vede ca nu sunt deloc tensionati. Desi din exterior, rudele prea bagacioase vor spune ca “nu prea se potrivesc, ca nu tin asa cu patos” ei construiesc incet o relatie interesanta. Relatia daca se incheie, se incheie asa aproape firesc, cand amandoi decid ca e cazul sa nu mai fie impreuna (de obicei raman prieteni – daca-s destul de maturi pentru asta).
Cum sa-i faci cu capul? De ce sa-i faci cu capul? Sunt super simpatici :). 

Voi in ce categorie sunteti?
(sursa foto: marcellapurnama.wordpress.com)