De ce ne este frica de sex? (partea I)


M-am tot intrebat de ceva vreme: care e cea mai buna zi sa vorbesti despre sex*? :)

Mda, e un subiect dezbatut si tabloidizat si asezat la loc de frunte pe toate tejghelele standurilor de ziare… si totusi, ne este “frica” de sex?
Si pentru ca-s celibatar si pentru ca cineva nu se va uita cu spranceana ridicata la mine, de pe cealalta parte a patului citind ce scriu, hai ca deschid eu subiectul.

Nu ma refer la frica aia ca de intuneric, fluturi sau mai stiu eu ce, ci la modul usor “pudic” cu care tratam de cele mai multe ori sexul. Dupa ce am citit toate cele 50 de umbre, toate jurnalele intime si toate destainuirile, sexul inca este ceva la care ne hlizim ca niste copii putin… prosti.

Azi ma opresc la SexShop-uri si la cum reactioneaza omeni maturi in interiorul unor astfel de magazine.
Mare mi-a fost uimirea sa descopar ca exista totusi si oameni care n-au intrat niciodata in astfel de locuri (si o sa zica cineva ca deh, nu toti sunt obsedati ca mine :))) ) dar… totusi, de ce n-ar intra cineva intr-un SexShop?

Pana la urma, intri ca intr-un oricare alt magazin, exista un vanzator, exista produse, rafturi, preturi. Nimic extraordinar… Nu te pune nimeni nici sa probezi lucruri, nici sa le atingi obligat-fortat. Chiar si asa, multi omaeni maturi (yeah) incep sa se hlizeasca cu pofta de parca s-ar uita la comedii.

Ne este frica sa ne condimentam viata (fie ea si sexuala), doar pentru ca cineva a zis ca e rusinos? Suntem in 2014 si cum nu ne dam coate si nu radem pe sub mustati atunci cand intram intr-o alimentara, nici intr-un SexShop n-ar trebui sa fie altfel… nu?

Sau ne este rusine ca-s mereu puse pe langa alte magazine si ne vede lumea ca intram acolo?

Cine a intrat intr-un SexShop si e mandru/mandra sa recunoasca? đŸ˜€

*m-am intrebat dupa ce am ajuns intr-un SexShop (cel din Promenada) si nu a fost prima data cand am intrat in unul, dar unde am gasit un staff foarte profesionisti si bine pusi la curent cu toate cele. Am intrebat niste lucruri sa vad ce si cum stiu ei si chiar sunt niste “angajati” model.

(sursa foto: metro.co.uk)