Ne place de-a gata

 

Cred ca cea mai buna inventie pentru oamenii singuri este semipreparatul.

Stiti voi, mancarea aia pe care o iei de-a gata si o bagi intr-un cuptor. :) Cea mai buna mancare atunci cand nici nu ai timp sa gatesti si nici n-are cine s-o faca pentru tine. De fapt, cam toate lucrurile pe care le poti lua de-a gata sunt perfecte pentru un celibatar adevarat.

Bineinteles, o ciorba facuta “acasa” e mereu mai buna decat una intr-un plic… dar pana la urma, foamea tot ti-o potolesti. Si aici vine de fapt, subiectul ascuns al discutiei: relatiile de-a gata.
Atunci cand nu te complici si nici nu investesti prea mult efort intr-o relatie, nu se poate numi ca-i “de-a gata”?

Cand doi oameni maturi si cinici (obligatoriu cinici) se intalnesc pentru un interes comun (fie ca e el sexul sau vazutul unui film), relatia practic s-a cam facut de la sine.
Normal, din pozitia unui barbat totul e mult mai usor, ca deh… un barbat agata mult mai usor iar societatea nu e atat de stricta cu el.
Cum este insa pentru o celibatara?

  1. Daca ai un grup social (ca nah, trebuie sa ai) bineinteles ca nu ai ce gasi printre ei, nu poti sa te intalnesti cu un prieten doar ca sa strici grupul.
  2. Daca incerci sa iesi singura probabil ca n-ai nicio sansa. Putine femei au curajul si determinarea de a alege un partener, atunci cand sunt singure.
  3. Daca ai gasit 2-3 atunci societatea spune clar “esti curva” desi tu, probabil, iti doresti pe cineva pentru cele cateva ore pe care le mai ai libere in program.

 

Asa ca… daca tot ne plac lucrurile de-a gata, de ce n-avem voie sa ne bucuram de ele liber, fara sa stea societatea cu lupa pe noi, cei singuri?

(sursa foto: solongmediocrity.com)