KIT de celibatar in vacanta

020db982e4772d56de58219e8294bff4Dupa ce, mai mult sau mai putin, te-ai impacat cu viata… nearticulata, e timpul sa mergi in vacanta, doar d-asta vine Revelionul.
Si cum vacanta de iarna este una foarte importanta, ca mai scapi de toate, KIT-ul asta cred ca este perfect pentru fiecare dintre noi. Cu siguranta ar fi mai multe de adaugat, dar cei 3 pasi simpli (ca la promotie) par sa faca totul sa para mai usor.
Bineinteles, nu o sa te apuci acum sa cauti un grup de prieteni singuri si varsta (deh) incepe sa-si spuna cuvantul punandu-te in jurul cuplurilor, asa ca exista un cod de baza pentru a 5a roata :).

Cum sa nu fii patetic in 3 pasi simpli:

  1. Take it easy – nu-i nicio drama, daca prietenii tai inteleg asta si nu incearca sa te combine cu prima/primul de pe drum e perfect.
  2. Stop thinking – vei avea intentia sa faci comparatii, sa meditezi, sa te gandesti… si toata lumea stie ca “un trist” in grup strica cheful.
  3. Don’t exaggerate – nimeni nu a spus ca pentru ca esti singur ai voi sa bei pana pici, sa te adune lumea de pe strazi etc. Asa ca distreaza-te ca un om normal.

Acum, dupa ce le-ai inteles pe cele de mai sus (si sunt de bun simt) ar trebui sa incepi sa iti dai totusi seama de un lucru: cuplurile au si ele nevoie de spatiu.
Asa ca daca n-ai pe nimeni (tot singur) cu care sa bati campii nu incerca sa strici toate momentele prietenilor tai, doar pentru ca tu te plictisesti.

Acestea fiind spuse, ar trebui sa ai o vacanta perfecta chiar si celibatar fiind.

Anul asta incerc ceva nou :) nu mai merg cu cuplurile din gasca mea, asa ca o sa fie interesant; revelion in Istanbul cu alti 3 amici, toti singuri.

 

(sursa foto: pinterest.com)

Comments

  1. Lucica says:

    Poate te prinde vreo cadana in Istanbul si ramai pe acolo 😀